Útitárs az ébredés útján

Az emberek két okból változnak 2

Az összetört szívről szóló történetet már megosztottam korábban, most jöjjön a nyitott elméről szóló rész. Mindegyikünk feladattal érkezik e planétára. Hiszem, hogy ennek ismerete velünk van és ott fénylik bennünk egész életünkben. Persze erre a legkevésbé sem hívják fel a figyelmünket gyermekként, és ez a megismerés nem része oktatásunknak. Minden látszólag fontos és a világ… Tovább »

A végső védekezés? Ne védekezz!

Nagyon izgalmas és tanulságos felfedezni, milyen helyzetekben kényszerülök megvédeni álláspontomat. Mi is az valójában, ami bizonyításra szorul, ami arra késztet, hogy érveljek, meggyőzzek, igazolást nyerjek? Ki az, akit meg akarok győzni? Valakit, valakiket vagy csak önmagamnak vagyok kénytelen elméleteket gyártani? Tudom, ha valamiben megingathatatlan bizonyosságom van, az túl van az elme behatárolt megértésén. Ennek egyértelműsége… Tovább »

Ki mentett meg kit?

Mélyen megérintő volt az a kapcsolat, ami azonnal kialakult. Az összetartozás, amiben nincs kétely. Olyan zsigerekig hatoló együttérzés borított be, mintha minden ami valaha létezett és létezik, annak csak ott és csak akkor lett volna értelme. A mozdulatok voltak jelen. A vödör merítése, a séta és a vödör kiöntése. A kezek, a szavak amik simogatnak…. Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!